Webinar och livestreaming

Vill du nå ut med en föreläsning eller kanske ett panelsamtal som visar vad ditt företag kan erbjuda? Då vill du nog ordna ett webinar, det vill säga ett seminarium på nätet. Allra helst vill du nog dessutom sända det live.

Webinarier alltmer populära

Att hålla föreläsningar och sammankomster på nätet har länge varit en växande marknad, men under pandemin har den vuxit rekordartat. Då flyttade många möten ut på nätet, på gott och ont, och det gjorde många seminarier också. Idag kan du närmast räkna med att ditt företag förväntas vara synligt på nätet även på det sättet.

Gör det professionellt

Med dessa förväntningar följer också att dina potentiella tittare väntar sig ett professionellt hanterat event, även när det sker på nätet. Därför är det också många företag som tar hjälp med att ordna dessa events. Det gäller inte minst när det nu finns allt flera olika möjliga sätt att låta publiken se föreläsningar och seminarier live. Så ett allmänt råd är att du inte vill försöka göra allt själv. Se till att ta hjälp av folk som kan. Klicka här för att hitta ett exempel på företag som kan ordna hela webinariet, eller bara sköta själva sändningen, beroende på vad just ditt företag behöver.